30 Eylül 2012 Pazar

Son Vurgun Türkçe Dublaj Full Hd izle

Son Vurgun Türkçe Dublaj Full Hd izle
Gösterim Tarihi :16 Mart 2012
Yapım :2012
Oyuncular:Mark Wahlberg, Giovanni Ribisi, Kate Beckinsale

Chris Farraday çok uzun zaman önce suç hayatını geride bırakır, ancak eniştesi Andy acımazsız patronu Tim Briggs için uyuşturucu satarken işleri berbat eder. Chris, Andy’nin borcunu ödemek için en zor seçimi yapmak zorunda kalır ; Kaçakçılık

Ölümcül Deney 5 Türkçe Dublaj Full Hd İzle

Ölümcül Deney 5 Türkçe Dublaj Full Hd İzle
Umbrella Şirketi'nin Dünya'yı yıkıma uğratmaya devam eden ölümcül T-Virüs'ü, dünya nüfusunu, et yiyen yaşayan ölüler ordusu haline dönüştürmektedir. İnsan ırkının son ve tek umudu Alice [Milla Jovovich], Umbrella'nın en gizli operasyonlar tesisinin kalbinde [ya da merkezinde] uyanır ve Alice'in, bu kompleksin altını üstünü getirmesiyle kendi gizli geçmişinin perdesi kalkar. Güvenli bir sığınak olmaksızın, salgından sorumlu olanları avlamaya devam eden Alice, kendini Tokyo'dan New York, Washington-D.C. ve Moskovo'ya götüren bir yolculukta bulur. Alice'in gerçek olamayacağını düşündüğü, onu her şeyi en baştan düşünmeye zorlayan bu yolculuk, İnsanın aklını başından alacak bir açığa çıkışla sonuçlanır. Keşfedilen yeni müttefiklerin ve eski tanıdık dostların yardımıyla Alice, unutulmaya yüz tutmuş düşmansı bir dünyaya kaçmak için, yeterince uzun süre hayatta kalıp savaşmak zorundadır. Geri sayım başladı." Aynı adlı video oyunundan uyarlanan, dünya çapında yaklasık 700 milyon dolar hasılat elde eden Resident Evil çılgınlığının basarılı film serisi 5.bölümüyle dönüyor.. Çoğu çevrelerce serinin son filmi olarak lanse edilmesine rağmen hala filmin devamının geleceğine inananlarda var. İyi seyirler.

Kaçış Full Hd Türkçe Dublaj Tek Part İzle

Kaçış Full Hd Türkçe Dublaj Tek Part İzle


Filmin Konusu: Kayıp ilanlarının yayınlanmış olduğu bir internet sitesinde teasadüfen bebeklik fotoğrafına gören bir adam gerçekte kim olduğunu öğrenmek ve sır perdesini aralamak için harekete geçecektir. Kendisini polis olarak tanıtan iki kişinin silahlı saldırısına uğrayan Nathan, gerçek anne ve babasının öldürüldüğünü öğrenecektir. Arkadaşıyla birlikte, peşlerine düşen adamlardan kaçıp kurtulmaya çalışan Nathan, hayatı hakkında tüm gerçekleri bilmek isteyecektir.

Gladyatör Full HD Türkçe Dublaj Tek Part İzle

Gladyatör Full HD Türkçe Dublaj Tek Part İzle

General Maximus, girdiği her savaştan zaferle dönerek Roma İmparatorluğu’na en parlak dönemini yaşatmaktadır. Kazandığı son zaferden sonra, evine dönüp ailesine kavuşmak isteyen Maximus, Roma İmparatoru Marcus Aurelius tarafından görevlendirilir ve iktidara sahip çıkması istenir. Bu yükseliş karşısında kıskançlığa kapılan taht varisi Commodus, General Maximus ve ailesinin derhal öldürülmesi için emir verir. General Maximus ölümden kıl payı kurtulur ve gladyatör arenasına sürgün edilir. Artık o acımasız bir gladyatördür. Yıllar sonra Roma’ya geri döner ve ailesini öldüren Roma İmparatoru Commodus’tan intikam almak ister.

29 Eylül 2012 Cumartesi

Swingers Sex Party Erotik Türkçe Dublaj Full HD Film

Swingers Sex Party Erotik Türkçe Dublaj Full HD Film 

MDB Puanı: 7.8
Gösterim Tarihi: 2003
Yapım: ABD
Süresi: 87 Dakikalar
Tür: 2010 ve öncesi, Erotik filmler
Oyuncular: Jack Ketchmark, Christine Nguyen and Katrina Isis
Yönetmen: J.W. McHausen

Öncelikle filmin ismi Swingers Sex Party Full HD Erotik Film izle olarak bilinir. Zengin ve yabancı insanların fantezilerini konu alan +18 izle filmimizde çok değişik sex sahneleri yer almaktadır. Özellikle birbirlerinin eşleri ile yatan zenginlerin doyma noktasına ulaşma çabasını anlatmaktadır. Biliyorum Türk toplumunda böyle bir birlerinin eşleri ile yatmak sakıncalı ama izleyeceğimiz film tamamen yabancı kaynaklıdır. Swingers Sex Party izle filminde sarışın ve esmer kızlar yer almakta ve bunlar kocaları ile bir araya gelip bir bahçede otururken başlarlar fantezi hikâyelerini anlatmaya. Anlattıkça coşan gurup daha fazla dayanamaz hemen başlalar erotik sahnelere. Oldukça inanılmaz dakikalar yaşanacak olan bu filmde hayatınızda görmediğiniz fantezi sahneleri ile karşı karşıya kalacaksınız. Oldukça seksi olan bayanların ve erkeklerin seks dolu fantezi hayatlarını izlemek için Swingers Sex Party izele part 1 seçeneğinden devam ediniz. İyi seyirler. Unutmayın yaşınız +18 film izle me sınırındaysa seyrediniz. Biz uyarımızı yaptık başka hiçbir sorumluluk kabul etmiyoruz. Farklı zenginleri erotik hayatını yansıtmaktadır. Bu filmi de merak edenler için eklemiş bunuyoruz.. İyi eğlenceler.

28 Eylül 2012 Cuma

İyi Olan Kazansın Türkçe DUblaj Full Hd Tek Part izle

İyi Olan Kazansın Türkçe DUblaj Full Hd Tek Part izle

Yapım:2012 – ABD,
Tür:Aksiyon, Komedi, Romantik
Süre:95 dakika
Yönetmen:McG
Başrol Oyuncuları:Reese Witherspoon, Chris Pine, Tom Hardy, Natassia Malthe, Til Schweiger, Laura Vandervoort, Rosemary Harris, Angela Bassett, Warren Christie This Means War türkçe dublaj izle , İyi olan kazansın filmini hd izle , İyi olan kazansın full izle.
 
Beni izlerken güldürmeyi basaran filmlerdendi çoğu sahnede kahkaha attım romantik sahnelerde oldukca fazlaydı deniyo yorumlarda tam türüne uygun bir film olmuş eğlenceli vakit geçirmek istiyenler için birebir sinemalar puanıda oldukça iyi 7.8 iyi seyirler. Konusu:İki CIA operatörü birbirlerine karşı bir savaşı sürdürürler, ta ki aynı kadına aşık olana kadar.

Akıl Oyunları Türkçe Dubalaj Full Hd İzle

Akıl Oyunları Türkçe Dubalaj Full Hd İzle

IMDB Puanı: 8.1/10
Tür: Biyografi, Dram
Yönetmen: Ron Howard
Senaryo: Akiva Goldsman, Sylvia Nasar
Oyuncular: Russell Crowe,
Ed Harris, Jennifer Connelly
Müzik: Charlotte Church
Süre: 2 saat 15dakika
John Nash, çözülemeyen problemlere karşı yaklaşımları ve teorileri ile dünyaya adını duyurmuş dahi bir matematikçidir. Princeton Üniversitesinde yaptığı çalışmalarla Nobel ödülü kazanmış ve MIT’ye giderek çalışmalarına devam etmiştir. Fakat 1958 yılında ortaya çıkan şizofreni hastalığı ile bütün dünyası alt üst olur ve bu hastalığı yenmek için üstün zekasını kullanmaya çalışır. Hala hayatta olan John Nash, dünya tarihindeki en büyük matematikçilerden sayılan bir bilim insanı.. Şizofreni hastalığı ile ömür boyu mücadele eden Nash’in bu dramatik öyküsünü sizlere Altyazılı ve Dublajlı seçeneklerde sunuyor; yorumlarınızı bekliyoruz.

Yenilmezler 2012 Full Hd Türkçe Dublaj izle

Yenilmezler 2012 Full Hd Türkçe Dublaj izle

MDB PUANI: 8.6/10
Tür: Aksiyon, Bilim Kurgu, Gerilim
Yönetmen: Joss Whedon
Senaryo: Zak Penn
Oyuncular: Robert Downey Jr.,
Chris Evans, Scarlett Johansson,
Mark Ruffalo, Chris Hemsworth
Müzik: Michael Baiardi, AC/DC
Süre: 2 saat 23dakika
Bütün dünyayı tehdit altına alan beklenmedik bir düşman, kimsenin tahmin edemeyeceği kadar güçlü bir şekilde saldırmaya başlar. Uluslararası Savunma Biriminden Nick Fury bu gidişe dur diyebilmek için, Dünyanın tüm süper kahramanları Demir Adam, Hulk, Thor, Kaptan Amerika, Hawkeye ve Black Widow’u bir araya getirecektir. Güçler savaşı o andan itibaren boy gösterir ve dünyanın kaderi de belirlenmeye başlanır. Marvel’in tüm kahramanlarının bir araya geldiği ve 2012 yılının en iyi filmlerinden olup; IMDB listesinde Top 250′ye giren yapım, şimdiden ödüllere adını yazdırmaya başladı. Oldukça gelişmiş görsel efektler ve nefes kesen sahnelerin bulunduğu bu yapımı VizyonFilmizle.org olarak sizlere Türkçe Dublajlı sunuyor ve iyi seyirler diyoruz.

James Bond 007 SKYFALL Türkçe Dublaj Full Hd izle

James Bond 007 SKYFALL Türkçe Dublaj Full Hd izle

007 James Bond serisinin son filmi 'Skyfall'un İstanbul Eminönü ve Beyazıt'ta gerçekleşen çekimleri için, önce ağaçlar kesildi, yollar kapatıldı. Sonra bir motosikletli, kovalamaca sırasında tarihi bir binada yer alan mücevher dükkanının vitrinini paramparça etti. Aralarında Hürrem yüzüğünün de bulunduğu birçok özel mücevherat yerlere saçıldı. Bu duruma tepki gösteren tarihçiler, yapıların tahrip edildiği gerekçesiyle çekimlere izin veren yetkili kurumları sert bir dille eleştirmişti.

Cehennem Melekleri 2 Türkçe Dublaj Full Hd izle

Cehennem Melekleri 2 Türkçe Dublaj Full Hd izle

Bay Church için oldukça basit bir işi aldıktan sonra, Expendables’ın plânları yanlış gider ve içlerinden biri, rakip bir paralı asker olan Jean Vilain tarafından öldürülür. Expendables, yeni üyeleri Billy the Kid ve Maggie ile ölümcül bir silâhı durdurmak ve kardeşlerini öldüren caniden intikam almak için düşman bölgesine doğru yola çıkar. İlk filme nazaran daha çok aksiyon sahnesi göreceğimiz cehennem melekleri 2'de mekanlar farklı fakat heyecan aynı. İyi seyirler..
Hd film izle full dublaj