19 Haziran 2012 Salı

Twitter da Unfollow Edenleri Öğrenmek Çok Kolay


Twitter da Unfollow Edenleri Öğrenmek Çok Kolay

Son dönemlerde sosyal ağ çılgınlığı aldı başını gidiyor. Neredeyse tüm internet kullanıcıları bağımlısı oldu. Başlıca Facebook ve Twitter olmak üzere. Bende birkaç nedenden dolayı aktif olarak kullanıyorum. Özellikle Twitter gerçekten keşfedilmesi ve değerlendirilmesi gereken bir ortam bana göre.
Bundan önce “Twitter da Takipçi Sayısını Arttırmak” konusunu anlatmıştım. Bu konuda ise Twitter da günlük olarak veya anlık olarak öğrenebileceğiniz sizi kimlerin takip etmekten vazgeçtiklerini görebileceksiniz. Eğer az takipçiniz var ise zaten bunu basit bir şekilde öğrenebilirsiniz. Takipçilerinizin listesine bakarak anlayabilirsiniz. Fakat takipçi sayısımız fazla ise nasıl öğreneceğiz? İşte burada sorunuzun cevabını veriyorum.
Bunu yardımcı websiteleri kullanarak yapacağız. Bu amaç için kurulmuş birkaç site var. Fakat ben sürekli kullandığım site olan http://who.unfollowed.me/ üzerinden anlatacağım. Öncelikle linke tıklayara siteye giriyorsunuz. “Sign in with Twitter” diyerek sitenin hesabınıza erişmesine izin veriyorsunuz. Tekrar siteye yönlendirdiğinde sağ tarafta bulunan “who unfollowed me lite” altındaki seçeneklerden işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.
* check unfollower: Bu linke tıkladığınızda sizi kimlerin unfollow ettiğini görebilirsiniz. Bu işlemi ücretsiz olarak 15 dakikada bir yapabilirsiniz.
* who’s not following back: Bu linke tıkladığınızda ise sizin takip ettiğiniz kişiler içinden sizi takip etmeyen kişileri listeler.
* unfollower history: Bu linke tıkladığınızda ise son 7 gün içerisinde sizi kimlerin unfollow ettiklerini ve bir haftada toplamda kaç takip eden kaybettiğinizi görebilirsiniz. Ayrıca bu kişileri tweet atarak yayınlayabilirsiniz.
İşlemler bu kadar basit. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hd film izle full dublaj